Warande Jeugdkamp 2023 – 18 mei t/m 21 mei

Thema: Onderwaterwereld

Ben jij avontuurlijk, energiek, en ben je normaal gesproken een rat in het water van de Warande? Samen met jou willen een hele nieuwe wereld gaan ontdekken: de onderwaterwereld!

Binnenkort zullen we met een onderzeeër afreizen naar de bijzondere wereld onder water. Een groot avontuur, want wie weet wat we allemaal gaan aantreffen? Een oud gezonken wrak, nieuwe onderwatervriendjes, Ariël of misschien wel het grootste onderwatermonster!

Een reis onder water met verschillende uitdagingen en leuke avonturen. Een nieuwe wereld, durf jij het aan? Meld je dan snel aan!

In deze bericht kun je meer lezen over dit grote avontuur en hoe jij aan boord komt van onze onderzeeër.

Kamp
Al ruim 30 jaar gaat onze zwemclub op jeugdkamp met een grote groep jeugdleden in de leeftijd van 9 tot en met 17 jaar. Natuurlijk passen we niet allemaal in dezelfde onderzeeër, dus daarom zullen we de onderwaterwereld gaan verkennen in diverse groepen. Voordat we diepe oceaan induiken krijgen we als groep diverse opdrachten mee om de onderwaterwereld zo goed mogelijk te verkennen! Is jouw groep als eerste weer aan land, dan word jij misschien wel uitgeroepen tot de BESTE onderwaterreiziger aller tijden!

Maar om veilig de oceaan in te duiken zijn er natuurlijk wel een aantal regels aan boord van onze onderzeeërs. Elke onderzeeër is voorzien van groepsleiding. De leiding bestaat in totaal uit 10 vrijwilligers binnen de Warande en zal ondersteunt worden door de Warandekamp-koks die ervoor zorgen dat onze we tijdens onze diepzeeduik goed en gezond zullen eten. Op onze ontdekkingsreis in de onderwaterwereld moeten we natuurlijk wel geconcentreerd en gefocust blijven en er wordt dan ook goed en vers gegeten. We ontbijten en lunchen iedere dag met brood en beleg, waarbij een gekookt eitje niet ontbreekt. In de avond worden er altijd verse warme maaltijden gekookt.

Uiteraard gelden er ook bepaalde regels waar onze waterreizigers zich aan moeten houden. Deze regels zorgen ervoor dat het voor iedereen leuk blijft en zijn belangrijk om chaos aan boord te voorkomen. Zo is alcohol voor iedereen op kamp ten strengste verboden. Wanneer dit toch wordt aangetroffen zijn wij genoodzaakt contact op te nemen met de ouders. Daarnaast zijn er vaste corveeroosters, waar iedereen aan meedoet. Op die manier zijn we snel door de vieze vaat heen en blijft onze onderzeeër en de onderwaterwereld netjes. Verdere uitleg over regels krijgen de kinderen aan het begin van onze ontdekkingsreis!

Locatie en datum 
Het jeugdkamp vindt dit jaar plaats in Geel (België) bij jeugdverblijf De Kievit. Dit is de perfecte locatie voor ons om alles te kunnen organiseren en vanaf Oosterhout is het slechts één uur en 15 minuten rijden. De vertrekdatum is donderdag 18 mei en we zullen op zondag 21 mei terug aankomen in Oosterhout. Beide keren verzamelen we bij zwembad De Warande en we zijn opzoek naar ouders die kunnen rijden!


Inschrijven! 
Ben je jeugdlid bij De Warande, tussen de 9 en 18 jaar en lijkt het je leuk om met ons mee op kamp te gaan? Volg dan de volgende stappen! 

Stap 1: Vul het digitale formulier compleet in met je ouder/verzorger! Het digitale formulier vind je hier of gebruik de QR-code. 

Stap 2: Mail een kopie van je zorgpas vóór EN achterkant van id/paspoort naar warandejeugdkamp@gmail.com

Stap 3: Maak het inschrijfgeld (€ 79,50) over naar NL57 RABO 0139 9070 76 t.n.v. OZ&PC De Warande en vergeet niet hierbij jouw naam te vermelden 

LET OP!
Pas als het geld is ontvangen, samen met het inschrijfformulier, is de inschrijving compleet! 

 
Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn maar een beperkt aantal plekken! Verdere informatie over bijvoorbeeld de bagage komt in de tweede brief te staan, die je ontvangt als de inschrijving compleet is.

Mochten er toch vragen zijn kunt u contact opnemen met de organisatie. Nick van Eert (06-12191442) of Daphne van der Kruijssen (06-23247288) 

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!