Komt dat zien, komt dat zien ‘Circus De Warande’!

In mei is het dan ein-de-lijk zover “Circus De Warande”! De kaartverkoop is nu gestart: ben jij erbij?

Circus De Warande zal binnenkort afreizen naar België om daar het eerste circus wereldwijd te zijn, waar ook onze bezoekers een actieve rol spelen! Een weekend vol plezier, enthousiasme, grappen en diverse stunts en acts. Dat moet je echt zien! Dus wil jij Circus De Warande niet missen? Meld je dan snel aan!

In deze brief kun je meer lezen over ons circus en hoe jij een kaartje kan bemachtigen! Daarnaast komt er dit jaar weer een informatiebijeenkomst om eventuele vragen van ouders te beantwoorden. Dus lees snel verder!

Kamp Al ruim 30 jaar gaat onze zwemclub op jeugdkamp met een grote groep jeugdleden vanaf 9 jaar. Dit jaar met een nieuw spektakel met clowns, acrobaten, wilde dieren en zelfs goocheltrucs! Koop je een kaartje voor het circus dan ben jij erbij en zul je onderdeel zijn van verschillende opdrachten en acts die uitgevoerd worden om te bepalen wie uiteindelijk de CIRCUSHELDEN van circus De Warande zijn! Tijdens de laatste avond zal er een afsluitende feestmaaltijd zijn voor alle bezoekers en sluiten we het af met de echte circusdisco.

Alle activiteiten vinden natuurlijk plaats onder toezicht van deze groep leiding. De leiding bestaat uit 11 vrijwilligers binnen de Warande en zal ondersteund worden door de Warandekamp-koks die ervoor zorgen dat onze bezoekers geen honger en dorst zullen hebben! Een heel weekend naar het circus is natuurlijk best vermoeiend en om te zorgen dat ze wel blijven opletten tijdens de show moeten onze bezoekers natuurlijk goed en vers gegeten. We ontbijten en lunchen iedere dag met brood en beleg, waarbij een gekookt eitje niet ontbreekt. In de avond worden er altijd verse warme maaltijden gekookt.

Uiteraard gelden er bepaalde regels waar onze bezoekers zich aan moeten houden. Deze regels zorgen ervoor dat het voor iedereen leuk blijft en zijn belangrijk om chaos te voorkomen. Zo is alcohol voor iedereen op kamp ten strengste verboden. Wanneer dit toch wordt aangetroffen zijn wij genoodzaakt contact op te nemen met de ouders. Daarnaast zijn er vaste corveeroosters, waar iedereen aan meedoet. Op die manier zijn we snel door de vieze vaat heen en blijft circusterrein en het bos eromheen netjes. Verdere uitleg over regels krijgen de bezoekers wanneer het circus is gestart!

Locatie en datum Circus De Warande vindt dit jaar plaats in Geel (België) bij jeugdverblijf De Kievit. Dit is de perfecte locatie voor ons om alles te kunnen organiseren en vanaf Oosterhout is het slechts een uur en 15 minuten rijden. De vertrekdatum is donderdag 9 mei en we zullen op zondag 12 mei terug aankomen in Oosterhout. Beide keren verzamelen we bij zwembad De Warande en we zijn opzoek naar ouders die kunnen rijden!

Informatiebijeenkomst Misschien denkt u: leuk zo’n circus de Warande maar ik heb toch nog wat vragen. Dat kan en dat begrijpen wij volledig. Daarom zal er een informatiebijeenkomst gehouden worden waarbij onze klantenservicemedewerkers uitgebreid stilstaan bij al uw vragen. We zullen later nog bekend maken wanneer deze avond precies zal plaatsvinden. Maar stuur alvast even een mailtje (warandejeugdkamp@gmail.com) zodat wij weten dat we u moeten informeren over deze bijeenkomst! Mocht u dan alsnog verhinderd zijn dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen! Inschrijven! Ben je jeugdlid bij De Warande, 9 jaar of ouder en lijkt het je leuk om met ons mee op kamp te gaan? Volg dan de volgende stappen!

Stap 1: Vul het inschrijfformulier in: Inschrijfformulier Warandekamp 2024

Stap 2: Maak de inschrijfkosten (€ 79,50) over naar NL57 RABO 0139 9070 76 t.n.v. OZ&PC De Warande en vergeet niet hierbij jouw naam te vermelden

LET OP!
Pas als het geld ontvangen is samen met een ingevuld inschrijfformulier (stap 1) is de inschrijving compleet! Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar! Verdere informatie over bijvoorbeeld de bagage en de bijeenkomst komt in de tweede brief te staan, die je ontvangt als de inschrijving compleet is. Mochten er toch vragen zijn kunt u contact opnemen met de organisatie. Nick van Eert (06-12191442), Daphne van der Kruijssen (06-23247288) of Joya de Bruijn (06-37197693) of mail naar warandejeugdkamp@gmail.com.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!